Voor een offerte op maat zijn er een aantal zaken erg belangrijk om op voorhand te weten wat we voor u gaan doen als u hier een offerte aanvraag doet.

Allereerst plannen wij een bezoek bij u op locatie. Wat wij dan van u willen weten, is het jaarlijkse energie verbruik en of er in de nabije toekomst grote veranderingen aanstaande zijn. Denk hierbij aan elektrisch koken i.p.v. op gas, elektrische autorijden, of het plaatsen van een warmtepomp. Dit alles om te bepalen wat uw energiebehoefte is. Want u wilt graag energie opwekken, maar meer opwekken dat u verbruikt geeft niet een heel goed rendement en is dus vrijwel altijd af te raden. Als we de gewenste energiebehoefte in kaart hebben, gaan we kijken hoe de situatie is in uw groepenkast en waar de omvormer zou kunnen hangen. Uiteraard geven wij u hier een zeer goed advies over omdat elke adviseur van Holland Zonnepanelen ook elektrotechnisch onderlegd is.

En dan gaan we uiteindelijk kijken naar de mogelijkheden bij u op het dak. Er is bijna geen dak hetzelfde dus is het zaak dat onze adviseur alles goed meeneemt is het advies. Natuurlijk willen we het liefst daken op het zuiden en geen schaduw van bomen, dak opbouwen, of dak doorvoeren. Helaas is dit vaak niet het geval en moeten we alles meenemen om tot een goed advies te komen. Soms door te kiezen voor acceptatie van een klein beetje schaduw op de zonnepanelen op een bepaald deel van de dag, en de andere keer is deze schaduw net te veel waardoor we deze moeten corrigeren. Technisch lossen we dit op en wij zullen u zonder al te technisch te worden u voorzien van een overzichtelijk advies welke het beste rendement heeft en aansluit bij uw wens.

Met Holland Zonnepanelen zorgt u voor het beste Zonnepaneel systeem voor bij u op het dak.

Mail ons

Heeft u vragen of wilt u graag een offerte ontvangen?

Bel ons: +31 (0)72-303 4800

Mail ons: info@hollandzonnepanelen.nl